Yhteistyössä:


Matka jatkuu Valkeakoskelle kiihkeään paikallispeliin

Keskiviikkona on edessä vuoden ensimmäinen vierasottelu, kun Leijona Futsal matkustaa naapurikaupunki Valkeakoskelle. Vastaan asettuu kostonhimoinen ja ärsytetty paikallisvastus Mad Max.

Valkeakoskelaisten takuuvarma kostonhimo juontaa juurensa lokakuulle. Silloin nimittäin Leijona Futsal murjoi paikallisvastuksensa parketin rakoon rumin 13-4 -lukemin Toijalassa. Nyt Mad Max haluaa varmasti näyttää, että tuo peli oli vain työtapaturma Etelä-Pirkanmaan herruudesta taistellessa.

Ja kyllähän valkeakoskelaiset kaipaavat voittoa myös sarjapisteiden saamiseksi. Ainahan Mad Max on syksystä ollut hiukan kohmeessa ja parantanut kauden edetessä, mutta tällä kertaa syksy oli erityisen kehno ainakin pisteiden valossa. Sarjasijoitus on tällä hetkellä viimeistä edellinen ja vain parempi maaliero pitää joukkueen PS Villan edellä. Yksi palloilulajien universaaleista totuuksista kuitenkin on, että yksittäisessä paikallispelissä sarjataulukolla ei ole mitään merkitystä. Kaikki tietävät Maxien potentiaalin silloin kun peli kulkee!

Kyllähän niitä pisteitä kaipaavat myös vierailijat. Leijona Futsal on tällä hetkellä taulukossa neljäntenä eli kiinni viimeisessä kotietupaikassa kevään pudotuspeleihin. Pisteen päässä Leijonasta vaanivat kuitenkin sekä GFT että Tervarit, joten voitolle olisi tarvetta. Se voitto olisi muuten Leijonille historiallisesti jo seitsemäs peräkkäinen voitto futsal-liigassa.

Leijona Futsalin kenraaliharjoitus paikallispeliä varten meni viikolla aivan metsään, kun Futsal Cupissa helsinkiläinen MaKu tuli Toijalaan ja vei puolivälieräpaikan mennessään. Tarkoittaako kehno kenraali hyvää ensi-iltaa vai pääseekö Mad Max nappaamaan sarjapisteet, joita se eittämättä tarvitsee vierailijoitaan enemmän? Se selviää legendaarisessa Valkeakosken Liikuntahallissa keskiviikkona klo 19 alkaen!