Jovan Stankovicille kolmen vuoden jatkosopimus

Leijona Futsalin päävalmentajana ensimmäistä vuotta toimiva Jovan Stankovic on solminut seuran kanssa kolme vuoden jatkosopimuksen, joka pitää miehen Akaassa aina kevääseen 2021 asti.

Leijona Futsalin johtohahmo Tero Kivistö pääsi jälleen kommentoimaan maukasta sopimusuutista.

- Aina puhutaan pitkäjänteisyydestä, mutta me koitamme nyt ihan oikeasti konkreettisesti toteuttaa sitä, ja tämänkaltainen sopimus taitaakin olla aika ainutlaatuinen Suomi-futsalissa. Meillä on ollut kolmen viime kauden aikana kolme eri päävalmentajaa, ja se on liikaa. Halusimme katsoa nyt vähän pidemmälle, Kivistö taustottaa.

Toiminnanjohtaja Jussi Nyströmin aikakausi seurassa on alkanut vauhdikkaasti, kun kasassa on tuleviksi vuosiksi jo nyt vahva pelaajarunko, ja valmennus on kunnossa peräti kolmeksi vuodeksi.

- Olen päässyt läheltä näkemään Jovanin koutsaamista, ja oli helppo olla hallituksen kanssa samaa mieltä tästä valinnasta. Suomalaisilla pelaajilla on Leijona Futsalissa huipputilanne, sillä Jovanilla on huikea tietotaito erityisesti yksilön kehittämiseen. Sitä kautta uskon, että myös joukkueena tulemme koko ajan vahvemmiksi. Tästä on erittäin mukava lähteä kevääseen kirkastamaan viime kauden pronssimitaleja, kun tietää, että jatkossa on vielä parempaa luvassa kunhan jatkamme työntekoa tätä tahtia, Nyström fiilistelee.

Kysyimme tuttuun tapaan lyhyet kommentit myös itse valmentajalta.

Jovan, tämä on kolmas kautesi Suomessa, ja nyt tulee kolme lisää. Joko kohta olet suomen kansalainen? :)
- Heh, no onhan sekin mahdollista tulevaisuudessa, mutta mennään nyt toistaiseksi kuitenkin kausi kerrallaan eteenpäin. Oli hieno nähdä, että olen tämän kauden aikana voittanut seurajohdon luottamuksen, ja he halusivat jatkaa kanssani.