Liigapelit jatkuvat lauantaina - kapteeni Nyström haastattelussa

Sunnuntain upea Cup-voitto maistuu vieläkin hyvältä, mutta yksi asia on fakta: ensi viikonloppuun voitto ei tuo enää yhtään mitään. Molemmat pelit alkavat lukemista 0-0 ja vastassa on nälkäisiä vastustajia: lauantaina PP-70 ja sunnuntaina JoSePa.

Runkosarjassa alkaa nyt loppusuora. Leijona Futsalilla on jäljellä vielä neljä ottelua, ja runkosarjan sijoitus on kolmas. Takana vielä ainakin Sievi ja Ilves vaanivat Leijonaa, joten sarjapisteille olisi kova tarve. Playoffeihin olisi huomattavasti paljon mukavampi lähteä kotisalista.

Lauantaina joukkue matkustaa siis Tampereelle. Siellä playoff-paikasta tosimielellä taisteleva PP-70 isännöi akaalaisia. Kotijoukkue on vain pisteen päässä kahdeksannesta sijasta ja Mad Maxista, joten lauantai-iltapäivästä on helppo povata hankalaa. Sama koskee sunnuntaita: erinomaisen kauden pelannut sarjanousija JoSePa on taulukon seitsemäntenä ja se on osoittanut heti ensimmäisellä liigakaudellaan, ettei se ole tullut sarjaan vain selviytymään. Monitoimihallilla nähdään jälleen takuuvarmasti viihdyttävä ottelu!

Nappasimme haastatteluun kapteeni Jussi Nyströmin.

Seurahistorian ensimmäinen Cup-pokaali. Mitä se merkitsee kapteenille?
- Hieno suoritus joukkueelta, pelattiin ehjät nelikymppiset molempina päivinä ja tuloksena Cup-pystin tuominen Akaaseen! Tää on osotus että on tehty hyvin töitä ja otettu askel eteenpäin.. Seuraava pysäkki on myöhemmin keväällä!