Mikko Ananin palaa Leijona-paitaan: "Puhtaalta pöydältä lähdetään rakentamaan parempaa huomista"

Kaudella 2016-2017 Leijona Futsalin paidassa pelannut maalivahti Mikko Ananin palaa kahden vuoden tauon jälkeen akaalaisryhmään tulevaksi vuodeksi.

Kaksi viime kautta Mad Maxien organisaatioon kuulunut Ananin, 23, tuo Leijona Futsaliin mielenkiintoisen ja värikkään pelaajan. Toiminnanjohtaja Nyström ehti porrasjuoksun lomassa heittämään pikaiset kommentit.

- Mikko on meille tuttu pelaaja, ja tiedämme tarkasti, kuinka suuri potentiaali miehestä löytyy. Omalla persoonallaan hän täydentää mukavasti meidän veskariosaston ja kovan työnteon kautta uskon, että Mikon parhaat pelit ovat vasta kaukana edessäpäin , Nyström iloitsee.

Nappasimme pikahaastatteluun myös pelaajan itsensä.

Tervetuloa Leijona-paitaan Mikko! Vietit kauden 2016-2017 Akaassa. Mitä tuosta visiitistä jäi päällimmäisenä mieleen?
- Kiitos! Tärkeimpänä tuosta kaudesta jäi mieleen esikoisen syntymä. Itse futsalissa mieleen jäivät monet asiat. Pronssimitali, loukkaantuminen kesken kauden sekä monta upeaa ihmistä, joita on parin muualla vietetyn kauden aikana ollut hieno nähdä halleilla. Myös hallille oli tuona kautena aina mukava tulla, jota on kiva muistella, koska pari viime kautta on ollut todella raskaita itselle eikä sitä motivaatiota aina ole ollut.


Kuva viime visiitiltä kaudelta 2016-2017