Petri Grönholm siirtyy Leijona-paitaan

Treenipelit alkavat tänään Monarilla, ja joukkueen rakentamisessakin viimeiset palaset alkavat loksahdella paikoilleen. Viimeisimpänä kiinnityksenä kokoonpanoon liittyy Mad Maxista siirtyvä Petri Grönholm.

Grönholm, 22, on nykytrendin mukaisesti mallia "nuori, mutta kokenut". Takana on useampi kausi liigakokemusta Ilveksen riveissä, ja viime kaudella mies kantoi Valkeakoskella Mad Maxin paitaa. Nyt Grönholm siirtyy Akaaseen ja Leijona Futsaliin.

- Hyvillä mielin kohti uusia haasteita. LeiFillä on koossa kilpailukykyinen joukkue ja halusinkin porukkaan, joka pystyy voittamaan ja jossa itse pystyn kehittymään treenaamalla muiden kovien pelureiden kanssa.

Maaottelukokemustakin 11 pelin verran omaava Grönholm liittyy Leijona Futsalin treeneihin heti, ja ensimmäistä kertaa pelien merkeissä mies nähtäneen LeiF-paidassa ensi viikon MuSa-ottelussa. Mutta minkälaisin tavoittein liityt porukkaan?

- Joukkueen tavoitteet asetetaan sitten yhdessä, kun porukalla ollaan koossa. Mutta eiköhän ne korkealla ole, kun kova ja nälkäinen nippu saadaan kuitenkin kasaan. Itselleni pitäisi olla alustavasti tarjolla roolia targettina/pivottina, joten henkilökohtaisesti toivon kehittäväni varsinkin sen pelipaikan edellyttämiä ominaisuuksia ja olemaan vielä vaarallisempi vastustajan maalin edessä.

Loppuun vielä terveiset eteläpirkanmalaaisille futsalin ystäville, miksi Monarille kannattaa tulla?

- Akaassa on ollut aina hyvä meininki katsomossa. Toivottavasti äänekäs yleisö löytää tiensä tällä kaudellakin lehtereille ja auttaa meitä voittamaan matseja ja menestymään. Pyrin tehojen lisäksi viihdyttämään yleisöä kikkojeni avulla, joita on tarttunut matkaan mm. Yhdysvalloissa ja Brasiliassa asuttujen vuosien varrella. 

Petrin lupaamat kikat nähtävillä Monarilla ensimmäisen kerran siis sunnuntaina 28.8. klo 14, kun Leijona Futsal kohtaa harjoitusottelussa MuSan!