Loiske nurin Liittocupissa

Leijona Futsal eteni lauantaina Liittocupin loppupeleihin kaatamalla puolivälierässä ykkösessä pelaavan Sääksjärven Loiskeen maalein 7-2 (1-0).

Pirkkalan liikuntahalliin oli kerääntynyt runsas yleisö katsastamaan Leijona Futsalin uusia vahvistuksia. Ja kyllähän sitä nähtävää riittikin, kun nihkeän avausjakson jälkeen vauhtiin päästiin. Toisella jaksolla Loiske joutui hiukan väsyneenä avaamaan peliään enemmän ja se on huono lähtökohta tämän kauden Leijona Futsalia vastaan.

Avausjaksolla sen sijaan Loiske piti Leijonia ahtaalla. Vain Tuomas Kallioisen loistavat pelastukset pitivät sääksjärveläiset nollilla. Myös toiseen päähän avautui tilanteita, mutta verkkoon asti pallo saatiin lopulta vain kerran kun Stefan Krstic kuittasi Loiskeen pallonmenetyksestä pallon häkkiin.

Toisen jakson alussa Samuli Kaasalainen pommitti suoraan vaparista lukemiksi 2-0 Joonas Pietikäisen hyvän maskin takaa. Siitä alkoikin sitten avoimet ovet, joissa Leijonista maaliverkkoa heiluttelivat Jussi Nyström kahdesti, Nenad Veljkovic kahdesti sekä myös Krstic toistamiseen. Loiske kavensi välissä ylivoimalla, kun jo yhden lähirankkarinkin torjunut ja Kallioisen tapaan hienon puoliajan esittänyt Juho Laine joutui antautumaan kahdesti.

Liittocup jatkuu huomenna Valkeakoskella. Välierässä klo 13 vastaan asettuu Ilves ja tämän pelin voittaja etenee klo 16 pelattavaan finaaliin.

Kokoonpano Loiske-pelissä: Tuomas Kallioinen (mv), Juho Laine (mv), Nenad Veljkovic, Jussi Nyström, Stefan Krstic, Nenad Rancic, Niko Hakola, Joonas Pietikäinen, Jukka-Pekka Jyrämö, Kim Lingman, Samuli Kaasalainen.