Ananin sivussa loppukauden, Saari ja Kohonen liittyvät joukkueeseen

Joulutauko tuo Leijona Futsalin kokoonpanoon muutoksia. Maalivahti Mikko Ananin on loukkaantumisen takia sivussa koko loppukauden. Mad Maxissa lainalla ollut Jukka Saari palaa joukkueen tolppien väliin. Samoin paluun tekee PS Villassa alkukauden lainalla ollut Tomi Kohonen.

Vahvan alkukauden torjunut Ananin kärsii ylävartalovammasta, joka vaatii leikkaushoitoa. Toipumisaika ei riitä kevään pudotuspeleihinkään, joten mies nähdään futsalkentillä pelien osalta aikaisintaan ensi kaudella. Pelaamissaan 12 liigaottelussa Ananin ehti saalistaa torjuntojen ohella myös kaksi maalia ja yhden maalisyötön, ja kahdesti hänet valittiin pelin parhaaksi Leijonaksi.

Ovet käyvät myös toiseen suuntaan. Alkukauden myös Leijona Futsalin mukana harjoitelleet, mutta muualla pelanneet Jukka Saari ja Tomi Kohonen liittyvät nyt joukkueeseen pelienkin osalta. Saari torjui alkukauden Mad Maxissa Valkeakoskella, ja Kohonen puolestaan iski maaleja Hyvinkään PS Villassa. Näistä ensinmainittu on mukana Leijona Futsalin kokoonpanossa jo torstain SoVo-pelissä.