Kerran vielä ja sitten joulu - haastattelussa Jovan Stankovic

Pitkä ja tapahtumarikas kalenterivuosi 2018 saadaan Futsal-Liigan osalta päätökseen lauantaina, kun viime kauden finaalipari Leijona Futsal ja KaDy kohtaavat Toijalan Monitoimihallilla. Nappasimme haastatteluun pelaajavalmentaja Jovan Stankovicin.

Sarja on tasan puolivälissä, eli edessä on nyt siis kevätkauden ensimmäinen peli. Kauden avauksessa Jyväskylässä KaDy oli parempi maalein 2-1, ja on sen jälkeen hankkinut riveihinsä vielä hurjan brassivahvistuksen Newton de Souzan, joka on sarjan pistepörssissä jo neljäntenä vaikkei ole montaa peliä edes pelannut. Vierasjoukkue lähtee eittämättä ennakkosuosikkina myös lauantain peliin, etenkin kun Leijona Futsalin peli on viime aikoina takkuillut pahemman kerran. Kaiken lisäksi lauantain pelistä on sivussa maajoukkuepelaaja Juhana Jyrkiäinen, joka parantelee viime pelissä saatua kolhuaan.

Sen sijaan viime peliin verrattuna joukkue saa kokoonpanoonsa takaisin Stankovicin, joka oli FC Kemi-ottelusta sivussa pelikiellon vuoksi. Nappasimme miehen haastatteluun kärkiottelun alla.

Moro Jovan, miten luonnehtisit joukkueen syyskautta nyt kun kausi on tasan puolessavälissä?
- Aika vaikea se on meille ollut. Ei ole ehkä saatu viritettyä joukkuetta täyteen latinkiin ihan joka peliin. Ja otteluohjelma on ollut melko repaleinen, pitkät tauot peleistä ovat omalta osaltaan tuoneet syksyyn rikkonaisuutta. Meillä on paljon parannettavaa kevätkaudelle. Toisaalta olen erittäin tyytyväinen jätkien työmoraaliin treenaamisen osalta. Uskon ja uskomme, että kova työ kantaa hedelmää ja alkaa näkymään koko ajan paremmin ja paremmin myös peleissä.