PP-70 vierailee Monarilla keskiviikkona

Runkosarjan päätösviikko käynnistyy keskiviikkona Monarilla. Vierasjoukkueen roolin ottaa kynsin ja hampain pudotuspelipaikastaan taisteleva tamperelainen PP-70. Nappasimme haastatteluun Leijona Futsalin georgialaisvahvistuksen Irakli Toduan.

Leijona Futsalin sarjasijoitus runkosarjan osalta on käytännössä jo sementoitu kuudenneksi. Niinpä jäljellä olevissa kahdessa kotipelissä ainoana panoksena on playoff-vireen virittäminen. Joukkue on oikeastaan ensimmäistä kertaa koko kaudella kerrankin kasassa, kun pelikielloista, loukkaantumisista ja maajoukkuekomennuksista on päästy eroon. Kaksi peliä täydellä miehityksellä tuleekin tarpeen, jotta kuviot ovat selvät ensi viikolla alkaviin pudotuspeleihin.

Vastustaja PP-70:llä on sen sijaan isot panokset pelissä. Teoriassa sitä uhkaa vielä jopa joutuminen liigakarsintoihin. Kolmen pisteen voitolla keskiviikkona se puolestaan ottaisi ison askeleen kohti pudotuspelipaikkaa. Tamperelaiset ovat tällä hetkellä niukasti kahdeksantena maalieron turvin, ja runkosarjan päätöskierroksella odottaa vielä vieraspeli Oulussa, jossa pudotuspelipaikka viimeistään ratkeaa.

Nappasimme haastatteluun LeiFin georgialaisen Irakli Toduan, joka on päässyt hiljalleen sisään joukkueeseen ja iskenyt viiteen peliin tehot 4+2.