"Suomen paidan päälle pukeminen on aina kunnia-asia" - haastattelussa Petri Jouppi

Leijona Futsalin valmistautuessa viikonlopun Joutsan reissuun, häämöttää taustalla myös jo U19 poikien maajoukkueen EM-karsintaturnaus ensi viikolla. Nappasimme haastatteluun molempiin joukkueisiin kuuluvan Petri Joupin.

Leijona Futsal lähtee Keski-Suomeen vain yksi asia mielessään. Se asia on puolivälieräsarjan kolmas voitto lauantain pelissa, mikä tarkoittaisi samalla välieräpaikkaa kevään pudotuspeleissä. Mikäli suunnitelma ei toteudu, jatketaan sarjaa sunnuntaina edelleen JoSePan isännöimänä. Akaaseen sarja palaa ensi keskiviikkona vain jos JoSePa voittaa viikonloppuna kahdesti.

Suomen U19- poikien futsalmaajoukkue puolestaan valmistautuu ensi viikolla pelattavaan EM-karsintaturnaukseen. Turnaus pelataan Tampereella Kauppi Sports Centerissä, ja Suomella on vastassa kovia maita. Joukkue kohtaa Puolan 27.3., Ranskan 28.3. ja Kazakstanin 30.3. Vain lohkon voittaja etenee syyskuussa Latviassa pelattavaan lopputurnaukseen.

Leijona Futsalista maajoukkueen mukana on Petri Jouppi. Nappasimme Peten haastatteluun kesken kiireisen treeniviikon.

Miten kausi on sujunut henkilökohtaisella tasolla?
- Omalta osalta kausi on jäänyt taas loukkaantumisen johdosta aika vajanaiseksi, kun runkosarjan alettua sääriluuni murtui harjoituksissa. Kuntoutus on ollut kovaa ja nyt viimein tuntuu, että on taas täydessä kunnossa. Pelaaminen on tosiaankin jäänyt vähemmälle loukkaantumisen takia.