Finaalikiertue käynnistyy maanantaina

Futsal-Liigan loppuottelut alkavat maanantaina, kun KaDy isännöi ensimmäisessä kohtaamisessa Leijona Futsalia Jyväskylässä. Mestaruus heltiää kolmella voitolla.

Maanantain kotijoukkue KaDy ei ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä. Sille finaalit ovat jo viides kerta - kaikilla aikaisemmilla kerroilla kausi on päättynyt pettymykseen. Täksi kaudeksi joukkue panosti jälleen ennennäkemättömästi joukkueeseensa, joka vilisee maajoukkuetähtiä. Panostus toi jo runkosarjan voiton, ja nyt joukkue lähtee finaaleihin selkeänä ennakkosuosikkina.

Vierasjoukkueen ja altavastaajan roolin otti siis Leijona Futsal, joka kasvoi viime kauden pronssijoukkueesta finalistiksi. Hallitseva mestari Sievi kaatui välierissä hienosti otteluvoitoin 3-1, ja näin seurahistorian ensimmäinen paikka loppuotteluissa on tosiasia. Nyt edessä on se kovin mahdollinen vastus, kun kivenkova KaDy pääsee vieläpä kotiedulla ottelusarjaan. Tämän kauden runkosarjassa molemmat kohtaamiset menivät jyväskyläläisten nimiin. Samoin viime kauden välieräsarja, jossa KaDy oli parempi otteluvoitoin 3-2.

Ennakkoasetelmista huolimatta Leijona ei aio myydä turkkiaan halvalla. Kausi on ollut nousujohteinen, ja sitä samaa lähdetään hakemaan myös finaalisarjasta. Joukkueen päävalmentaja Jovan Stankovic on finaaleiden alla levollinen.