Juho Laineelle jatkosopimus

Akaa Futsalin maalivahtitrio täydentyi, kun Juho Laine rustasi nimensä vuoden mittaiseen jatkosopimukseen.

Sopimusuutiset saavat Akaa Futsalin puheenjohtajan Tero Kivistön suupielet hymyyn. Laineen myötä Akaa Futsalin maalivahtiosasto on vähintäänkin vakuuttava, kun jo aiemmin siihen kuuluivat Kasper Kangas sekä Jukka Saari.

- Mahtava juttu, että Juho päätti jatkaa ansiokasta uraansa ja tietysti vielä kotikaupungin joukkueessa. Tällaiset pelaajat, jotka ovat aina ratkaisupeleissä parhaimmillaan, ovat aina arvokkaita joukkueelle. Juhon myötä meidän maalivahtitrio on todella laadukas, kun löytyy kolme hyvän liigatason veskaria. Mutta niin se täytyy nykypäivänä ollakin - tällä osa-alueella ei voi antaa yhtään tasoitusta vastustajalle vaikka tulisi loukkaantumisiakin. Kun vielä maalivahtivalmentajana jatkaa legendaarinen Kallioisen Tuoppi, niin sillä osastolla voimme lähteä kauteen erittäin luottavaisin mielin, Kivistö hehkuttaa.

Mutta mitenkä kokenut pelaaja on saanut ajan kulumaan pitkällä pelitauolla?

- Kesä sujui töiden ja uuden perhearjen parissa. Akaan lenkkipolut tulivat myös hyvin tutuiksi, kuten myös kaikki alueen padel-kentät, Laine kertoo.

Entä miltä on tuntunut palata taas joukkuetreeneihin, miltä tämän kauden joukkue vaikuttaa?

- Mukavaahan se on päästä poikien kanssa vähän hikoilemaan, kiva treenata kun on kavereita ympärillä kirittämässä omaakin tekemistä. Tämän kauden joukkue vaikuttaa erittäin hyvältä, uudet kaverit sopivat tosi hyvin porukkaan niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Hienoa on päästä näkemään, mihin asti tällä nipulla päästään..

Minkälaisia tavoitteita tai odotuksia henkilökohtaisesti ja joukkueena tulevalle kaudelle?

- Henkilökohtaiset tavoitteet painottuvat enemmänkin siihen, että pysyy ehjänä ja nuorempien maalivahtien psyykkaamiseen niin hyviin suorituksiin, että saa itse nauttia hyvästä pelistä penkin puolelta. Joukkueelta odotan alusta loppuun tasaista suoritusta ja keväällä sitten nähdään, mihin asti se riittää.

Akaa Futsalin ensimmäinen harjoituspeli la 29.8. klo 15:00 Monarilla, vastassa HIFK!

Laine jatkaa tutussa nutussa