Katseet eteenpäin - haastava viikonloppu edessä

Leijona Futsal matkustaa ensi viikonloppuna kahteen äärimmäiseen kovaan vieraspeliin. Lauantaina isäntänä toimii Ilves ja sunnuntaina KaDy, joten pisteiden eteen vaaditaan kauden parhaita esityksiä. Nappasimme haastatteluun GFT-pelissä muutaman haamutorjunnan napanneen Juho Laineen.

Lauantain makea GFT-voitto alkaa olemaan nollattu, ja katseita siirretään siis eteenpäin. Nappasimme yhden lauantain onnistujan, maalivahti Juho Laineen haastatteluun sunnuntain palauttavien treenien jälkimainingeissa. Laine torjui viidestä takaiskusta huolimatta hienosti ja kruunasi iltansa myös kauden avausmaaliin, kun pallo löysi tiensä tyhjään GFT-rysään pelin viimeisellä sekunnilla.

Miltä GFT-peli näytti maalivahdin tontilta katsottuna?
- Ottelu oli hieman ailahteleva esitys, vastustaja sai kaikki maalipaikkansa omista nukahduksista. Ja muutama harmillinen pomppukin otteluun mahtui.

Teillä on tiukka kilpailu Ananinin kanssa peliajasta, potkitteko treeneissä toisianne nilkkoihin?
- Meillä on hyvä kilpailutilanne, molemmat haluavat pelata mutta silti kaveria tsempataan ja neuvotaan jos on tarvetta. Treeneissä potkitaan kaveria jatkuvasti parempiin suorituksiin.

Miten vertailisit joukkueen peliä verrattuna viime kauteen, ainakin omissa on kolissut aiempaa selvästi vähemmän?
- Viime vuodesta joukkueen pelaaminen on muuttunut paljon tasapainoisemmaksi, ja puolustuspelaamista on parannettu huomattavasti, mikä on näin maalivahdin kannalta todella mukava asia!

Edessä Ilves ja KaDy vieraskentällä, minkälaisia pelejä odotat?
- Molemmat ovat todella rutinoituneita joukkueita, joten helpot pelit eivät ole todellakaan tulossa. 6 pisteen viikonloppuun tarvitaan tiivistä joukkuepuolustamista ja omaan pelisysteemiin luottamista. Ja Ilves-pelissä varsinkin odotan, että tunnelma on korkealla, siellä on paljon tuttuja pelaajia vastassa ja onhan kyseessä Pirkanmaan derby!