Liiga jatkuu lauantaina - haastattelussa Kasper Kangas

Huiliviikonlopun jälkeen lauantaina palataan taas tositoimiin. PP-70 Tampereelta vierailee Akaassa, ja peli vihelletään tuttuun tyyliin käyntiin klo 15:00. Nappasimme haastatteluun Leijona Futsalin maalivahdin Kasper Kankaan.

Lauantain vastus PP-70 lähtee otteluun sarjataulukon sijalta yhdeksän, joten se kaipaa kovasti pisteitä taulukkoon playoff-haaveiden ylläpitämiseksi. Kotijoukkue puolestaan purjehtii paikalle viiden ottelun voittoputkessa, kun viimeksi SoVo kaatui jännärissä Monarilla lukemin 6-5 (5-2). Lauantain ottelusta kotijoukkueelta on sivussa varmuudella ainakin pelikieltoinen Dusan Milojevic sekä pitkäaikaispotilas Petri Jouppi.

PJK:sta Leijona Futsaliin täksi kaudeksi siirtynyt Kangas on esiintynyt LeiF-maalilla tämän kauden peleistä toistaiseksi tasan puolessa - neljästä ottelusta on saldona täydet neljä voittoa ja vieläpä tehopisteet 1+1. Hyvä alkukausi ei ole tullut futsalin seuraajille kuitenkaan yllätyksenä, sillä miehen taso ja potentiaali on hyvin lajiystävien tiedossa. Nappasimme miehen pikahaastatteluun treeniviikon keskellä.

Terve Kasper, minkälainen fiilis uudesta seurasta ja uudesta joukkueesta näin vajaan puolen vuoden kokemuksella on jäänyt?
- Erinomainen fiilis on. Seura on erittäin ammattimainen pelaajistoltaan sekä taustatekijöiltään. Kaikki paiskivat kovaa hommia joukkueen eteen.