Leijona Futsalin toiminta ammattimaistuu

Kuudetta kautta peräkkäin Futsal-Liigassa pelaava Leijona Futsal on viime vuosina kehittänyt toimintaansa määrätietoisesti vuosi vuodelta. Nyt toiminta kasvanut siihen pisteeseen, että on seuraavien näkyvien askelten aika.

Kaudesta 2018-2019 eteenpäin Leijona Futsal operoi uutena Akaalaisena futsalin erikoisseurana. Toimintaa vahvistamaan liittyy vuoden alusta osa-aikainen työntekijä ja seura perustaa myös oman toimistonsa Akaaseen. Toijalan ydinkeskustaan Valtatielle sijoittuva uusi kotipaikka avaa ovensa vuodenvaihteessa, ja samaan aikaan sinne marssii siis myös ensimmäinen työntekijä, kun seuran toiminnanjohtajana 1.1.2018 aloittaa Jussi Nyström. Leijona Futsalin johtaja Tero Kivistö kartoittaa asian taustoja.

Yksi kasvavan toiminnan kulmakivistä on tietysti myös yhteistyö yritysten kanssa. Se ei tarkoita pelkästään sponsorimyyntiä, vaan uuden ajan tyyliin mitä erilaisimpia yhteistyömuotoja.  

- Meillä on viime vuosina ollut paljon hyviä ideoita, mutta ne ovat hautautuneet prioriteettien eli käytännössä ajanpuutteen alle. Nyt saamme Jussin avulla tulivoimaa tällekin osa-alueelle ja yhdessä tulemme nousemaan tässäkin asiassa aivan uudelle tasolle, Kivistö jatkaa.  

Leijona Futsal on noussut viime vuosien aikana liigan kärkijoukkueiden joukkoon. Mihin toiminnan massiivisen kehittämisen siis on tarkoitus lopulta johtaa?  

- Skaalaamme toimintaamme tulevaisuuden tarpeisiin. Mitä ne tarpeet ovat, on tietysti vielä osin auki, koska emme pysty tulevaisuutta täysin ennustamaan. Mutta osin pystymme; haluamme, että olemme esimerkiksi valmiita myös taloudellisesti kaupungin uuteen halliin tai Monarin saneeraukseen, sitten kun sellainen joskus lähtee etenemään. Olemme tällä hetkellä yleisömäärien osalta hiukan olosuhteiden vanki, joten odotamme niistä kahleista pääsyä innolla. Paljon pystymme kuitenkin tekemään jo ennen sitä.  

- Lisäksi tulevaisuudessa haluamme tietysti olla myös koko Suomen johtava futsalseura, niin edustustasolla kuin myös juniorityössä. Mitä kaikkea tämä organisaatiotasolla tarkoittaa ja mitkä ovat ne konkreettiset keinot – niitä mietimme koko ajan ja aika näyttää oikean tavan tehdä asioita käytännön tasolla. Vaikka meillä on aika tarkkojakin suunnitelmia, niin nykypäivää on myös muuntautumiskyky. Meidän täytyy pystyä tarkastelemaan omaa toimintaamme kriittisesti joka ikinen päivä. Tuloksellisesti haluamme tietysti voittaa Futsal-Liigan mestaruuden Akaaseen, mutta pallo on pyöreä ja peli on peliä. Kaikkeen emme pysty vaikuttamaan kentän ulkopuolella, mutta olosuhteet pystymme kehittämään Suomen parhaiksi niin pelaajien, joukkueiden kuin seurankin menestymiseksi, Kivistö naulaa.  

Lisätietoja:  

Tero Kivistö
050-4867783
tero.kivisto@leijonafutsal.fi  

Jussi Nyström
040-9639390
jussi.nystrom@leijonafutsal.fi