Dusan Milojevicille pitkä jatkosopimus

Akaa Futsalin tämän kauden paras pistemies Dusan Milojevic ja Akaa Futsal ovat solmineet uuden jatkosopimuksen, joka pitää Milojevicin Akaassa aina kevääseen 2023 asti.

Koko sarjan pistepörssissä neljäntenä oleva Milojevic siirtyi Akaaseen syksyllä 2016. Käynnissä on siis miehen neljäs kausi, ja ainakin seuran nokkamiehen Tero Kivistön mukaan myös paras.

- Dusan on tällä kaudella noussut kokonaisvaltaisesti taas paremmaksi pelaajaksi ja hän on yksi joukkueen kulmakivistä. Hyviä pelivuosia on jäljellä vielä useita, ja on tietysti hienoa, että hän haluaa viettää niitä Akaassa. Dusan on myös erittäin pidetty kentän ulkopuolella ja hänen jatkosopimuksensa myötä joukkueen runko alkaa mukavasti hahmottumaan tuleviksi vuosiksi, Kivistö kommentoi sopimusta.

Myös Milojevic itse on mielissään sopimuksen synnystä.

- Olen viihtynyt Suomessa hienosti ja tässähän alkaa jo vähän juurtumaan tänne. Seura on täynnä hyviä ihmisiä pelaajista taustoihin, joten olen todella mielissäni, että saimme pitkän jatkosopimuksen aikaiseksi. Futsal on kehittynyt viime vuosina Suomessa kovasti, ja tulee myös kehittymään jatkossa. Seurat tekevät tällä hetkellä isoja satsauksia lajin eteen, ja liigan taso nousee kovasti. On hieno haaste pysyä tässä kehityksessä mukana henkilökohtaisesti ja joukkueena.

Kaikki Milojevicin kolme Suomen kautta ovat päättyneet mitaliin. Sama tavoite on myös tänä vuonna.

- Alkukausi meni meiltä hyvin, mutta viime aikoina pelimme ei ole toiminut enää niin hyvin. Uskon kuitenkin, että kovalla työnteolla saamme taas pelimme tasoa nostettua kohti kevättä mennessä. Taistelu mitaleista tulee olemaan tänä vuonna kovempaa kuin koskaan aikaisemmin, joten meidänkin täytyy kyllä pystyä parantamaan vielä reilusti. Uskon, että pystymme siihen ja tulemme olemaan hankala vastus kenelle tahansa kevään ratkaisupeleissä.

Dusanin voi nähdä parketilla seuraavan kerran lauantaina Monitoimihallilla, kun Akaa Futsal kohtaa kotiottelussaan Sievin klo 15!


Dusan Milojevic jatkaa pitkään Akaassa