Kausi käyntiin Jyväskylässä perjantaina

Super Cupissa kohtaavat perinteisesti edellisen liigakauden mestari ja Cup-voittaja. Niin nytkin, kun KaDy isännöi Akaa Futsalia Jyväskylässä.

Viime vuosina kovaksi vastustajaksi osoittautunut KaDy päätti viime keväänkin Akaa Futsalin osalta pettymykseen, kun jyväskyläläiset olivat finaaleissa parempia 3-0. Nyt olisi heti revanssin paikka, vaikka joukkueet lähtevätkin otteluun melkoisen erilaisista lähtökohdista.

KaDy on hionut useiden treenipelien ja kovan kesäharjoittelun myötä kuntohuippuaan jo elokuulle, kun se matkustaa ensi viikolla Mestareiden liigan merkeissä Viroon. Joukkue on muuttunut hiukan, mutta korkeintaan jälleen kerran kovempaan suuntaan - se on haalinut toistaiseksi riveihinsä useita kotimaisia huippupelajia, ja kun vahvat ulkomaalaisetkin jatkavat seurassa, tarjoaa KaDy tulevalla kaudella jälleen kerran kovan haasteen muille suomalaisille seuroille.

Leijona Futsalille peli on vasta pre-seasonin ensimmäinen, eikä joukkue ole kokonaisuudessaan ollut kasassa vielä montaa viikkoa. Ottelusta on myös erinäisten syiden takia pois useita pelaajia, kuten viime kauden pudotuspelien pörssikärki Petri Grönholm, Ilveksestä siirtynyt Rafa, Tatu Ahonen sekä Timi Litmanen.

Lähtöasetelmista huolimatta valmentaja Jovan Stankovic johdattaa joukkonsa Keski-Suomeen voitto mielessä.

- Kun tittelistä pelataan, niin tietysti jo heti ensimmäisestä pelistä lähdetään hakemaan nimenomaan hyvää tulosta. Meillä on laaja materiaali, joten saamme poissaoloista huolimatta iskukykyisen nipun kasaaan perjantain. KaDy on ollut paha vastustaja meille aina, ja on sitä nytkin, mutta pelit ovat olleet aina tasaisia ja uskon, että pelaamalla itse hyvin, voimme napata Super Cupin voiton, Stankovic vakuuttaa.