Yhteistyössä:


Leijona Futsal ja GFT marraskuussa Yle-ottelussa

Leijona Futsalin kotipeli espoolaista GFT:tä vastaan 16.11.2014 pelataan tutun Monarin sijaan Hämeenlinnassa upouudella Elenia Areenalla. Yhteistyössä Ylen, Hämeenlinnan liikuntahallit Oy:n ja Palloliiton kanssa järjestettävä ottelu myös televisioidaan Yle TV2:ssa.

Elenia Areena on Suomen modernein monitoimiliikuntatalo ja sen puitteet ovat todella mahtavat. Areena itsessään, 3000 henkilön kapasiteetilla ja 13 miljoonan euron rakennuksena, on jo näkemisen arvoinen paikka. Kyseessä on Elenia Areenan ensimmäinen futsal-peli, josta on tulossa hieno tapahtuma oheisohjelmineen, ja haussa onkin futsal-liigan yleisöennätys!

Leijona Futsal toivottaakin kaikki futsalin ystävät sekä myös lajia tuntemattomat saapumaan sankoin joukoin Elenia Areenalle! Peliin on vapaa sisäänpääsy alle 18-vuotiailta sekä muilta alennusryhmiltä (eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet). Kannattaa myös olla ajoissa liikkeellä, sillä parhaiden paikkojen lisäksi tarjolla on 200 ensimmäiselle katsojalle areenan pihassa kuuma makkara ja vieläpä ilmaiseksi!


Elania Areena on valmis ensimmäiseen futsal-peliinsä (kuva: Yle)