Valtteri Wähä-Verkkomäki sopimukseen Leijona Futsalin kanssa

Espoon GFT-ottelussa ensimmäisen kerran jo kokoonpanossakin ollut Valtteri Wähä-Verkkomäki, 18, täydentää Leijona Futsalin sopimuspelaajien osastoa. Wähä-Verkkomäen sopimus on kaksivuotinen.

Toijalan Pallon kasvatti, ja sittemmin futista myös Ilveksen junioreissa sekä Valkeakoskella Pallo-Sepoissa pelanneen kenttäpelaajan futsalkokemus on vielä vähäinen. Takana on pari vuotta alemmissa divisioonissa. Wähä-Verkkomäki tuli kesällä mukaan Leijona Futsalin liigajoukkueen treeneihin ja vakuutti osaamisellaan. Toiminnanjohtaja Jussi Nyström on tyytyväinen sopimuksen syntyyn.

- Valtteri on todella motivoitunut ja lahjakas futsalista. Hieno nähdä, että hän itsekin halusi sitoutua meille ja lähteä kehittämään itseään lajissa kovan työn kautta. Peliaika tulee tällä kaudella todennäköisesti vielä enemmän yhteistyöseuramme Toijalan Pallon riveissä kakkosdivarissa, mutta en epäile hetkeäkään etteikö myös liigassa minuutteja irtoa jo tällä kaudella. Valtteri tuo mukavasti kilpailua joukkueeseen ja osoittaa treeneissä tinkimättömällä asenteellaan muille mallia jo nyt, Nyström kertoo.