Perinteinen päävalmentajan jouluhaastattelu

Perinteistä pidetään kiinni, joten nappasimme pääkoutsi Nenad Veljkovicin pikaiseen haastatteluun Kemi-pelin jälkeen miehen ollessa jo matkalla lentokentälle ja joululomalle kotimaahansa Serbiaan.

Onnittelut tärkeästä voitosta, FC Kemi ei antautunut helpolla?
- Kiitos. Pisteet todellakin maistuvat, ja pelasimme ajoittain oikein hyvinkin. Mutta sitten tehtiin tyhmiä virheitä, ja päästettiin aivan turhaan kemiläiset peliin mukaan. Meidän täytyy oppia tappamaan näitä pelejä aiemmin, jotta ei tarvi taistella hampaat irvessä viimeiseen sekuntiin asti. Se on todella kuluttavaa eikä helpota yhtään seuraavia pelejä. Onneksi nyt tulee joulutauko, jotta ehdimme lataamaan akut kunnolla raskaan tuplaviikonlopun jälkeen.

Miten syksy on sujunut joukkueelta, ja miten tämä kausi eroaa edellisestä?
- Olen tyytyväinen tekemiseemme. Meillä on paljon uusia pelaajia ja he ovat kaikki näyttäneet potentiaaliaan ja tulleet hyvin joukkueeseen sisään. Uskon, että pystymme parantamaan tekemistä kevätkaudella ja toivottavasti parhaat pelit ovatkin vasta edessä. Liigan taso nousee koko ajan hurjaa tahtia. Mielestäni vielä viime kaudellakin jaossa oli helppoja sarjapisteitä, mutta tällä kaudella ei ole enää yhtään. Liiga on varmasti kovempi ja tasaisempi kuin koskaan.