Tervarit matkustaa Akaaseen - haastattelussa Tatu Ahonen

Futsal-Liiga jatkuu lauantaina, kun Leijona Futsal isännöi pohjoisia vieraita. Oulun Tervarit matkustaa Monarin pauhuun, ja jaossa on jälleen kolme tärkeää sarjapistettä, jotka maistuisivat molemmille joukkueille. Nappasimme haastatteluun Tatu Ahosen.

Tervarit on vaarallinen vastustaja. Se pelaa käytännössä jokaisessa pelissään sarjapaikkansa puolesta, sillä sarjasijoitus on karusti viimeinen. FC Kemi on tällä hetkellä kuusi pistettä oululaisia edellä, joten pisteet Pirkanmaalta tulisivat todella tarpeeseen. Viime viikonloppuna joukkue osoitti potentiaaliaan kiusaamalla pitkään KaDya, ja potentiaalia riittääkin varmasti aina voittoon asti ketä vastaan tahansa.

Leijona Futsal purjehtii lauantaihin kolmen liigapelin ja cup-ottelun muodostamassa voittoputkessa. Joukkue on noussut sarjataulukossa kolmanneksi, ja tähtäin on vieläkin ylöspäin. Pisteet kelpaa siis myös kotijoukkueelle, ja asenteen on lauantaina oltava ensiminuutista lähtien sen mukainen. Nappasimme Tatu Ahosen pikaiseen haastatteluun viikonlopun lähestyessä.

Mitä jäi mieleen Helsingin Cup-reissusta?
- Tehtiin mitä tarvittiin, vaikkakin peli oli kauheeta hurlumheitä. Maalipaikat taisivat olla aika tasoissa ja tuhannen taalan paikat taisivat mennä vastustajalle. Juho Lainetta käy kiittäminen, ettei peli mennyt sen vaikeammaksi.