Jovan Stankovic ja Leijona Futsal kahden vuoden jatkosopimukseen (24.03.2016)

Pudotuspeleihin valmistautuva Leijona Futsal rakentaa kovaa vauhtia ensi kauden joukkuettaan. Ensimmäisenä esittelyvuorossa on serbialaisen Jovan Stankovicin tuore jatkosopimus, joka pitää miehen kaksi seuraavaa kautta Akaassa.

Bulgarian liigasta Suomeen viime syksynä siirtynyt Stankovic on serbialainen, mutta sai hiljattain myös Bulgarian passin. Heti ensitöikseen mies edustikin Bulgariaa maaotteluissa Moldovaa vastaan viime viikolla, joissa pääsi heti iskemään ensimmäisen maalinkin uudessa edustuspaidassaan.

Leijona Futsalissa Stankovic on kauden aikana noussut koko ajan suurempaan ja suurempaan rooliin. Puolustavasta pelityylistään huolimatta mies on paukutellut 17 pelaamassaan ottelussa jo tehot 17+12, joilla keikkuu koko liigan pistepörssin kuudentena. Eilen PP-70-ottelussa syntyi yhden pelin maaliennätys, kun mies paukutti pallon neljä kertaa tolppien väliin. Edellisessä joukkueessaan kapteeninnauhaa kantanut Stankovic onnistui vakuuttamaan seurajohdonkin, eikä manageri Jarmo Airaksinen peitellyt tyytyväisyyttään sopimukseen.

- "Päästiin Jovanin kanssa nopeasti yhteisymmärrykseen. Molemmat osapuolet ovat olleet yhteistyöhömme erittäin tyytyväisiä ja jatkohalu oli molemminpuolista. On myös erittäin hienoa, että saimme tehtyä kerralla kahden vuoden suoran sopimuksen. Se on jatkuvuuden ja uskottavuuden kannalta iso asia paitsi seuralle, niin uskoisin myös että koko lajille. Suomessa on päästävä kehittämään lajia vielä pitkäjänteisemmin kuin tällä hetkellä, ja haluamme olla mukana tämän kehityksen kärkijoukossa, kuten tähänkin asti", Airaksinen linjaa.

Nappasimme myös Stankovicin pikahaastatteluun torstain aamutreenien jälkeen.

Jovan, ilmeisesti elo Suomessa ja Leifissä on maistunut koska raapustit nimesi jatkosoppariin?
- Elämä Suomessa on sujunut kaikinpuolin hyvin, ja Leijona Futsalin ammattimainen toiminta on tehnyt itseeni vaikutuksen. Haluan itsekin pysyvyyttä uralle ja jatkosopimus oli helppo ratkaisu. Olen jo nyt saanut elinikäisiä ystäviä Leijona-perheestä ja sen ulkopuolelta, joten nautin täysin palkein jokaisesta päivästä täällä. Haluan auttaa omalta osaltani joukkuetta ja seuraa kehittymään jatkossakin kohti Suomen huippua.