Mykyta Tmenov Akaa Futsalin paitaan

Ukrainalaisvahvistus Mykyta "Nick" Tmenov edustaa loppukauden ajan Akaa Futsalia. Pelaaja liittyi joukkueen joukkueen vahvuuteen maanantaina ja on valmennuksen käytettävissä jo viikonlopun pohjoisen reissulla.

Tmenov, 31, on edustanut urallaan joukkueita Ukrainassa, Venäjällä ja Saksassa. Tällä kaudella miehen seura oli Manzana Kiev, jonka tie päättyi Ukrainan Cupin puolivälieriin ja näin mies vapautui Akaa Futsalin käyttöön kevään ajaksi.

- Nick on kokenut pelajaa, joka tietää mitä voittaminen vaatii, ja hän tuo valmennuksen käyttöön yhden uuden vaihtoehdon. Uskon, että Nickin vahvuudet tekevät meistä entistä vahvemman ja tiiviimmän joukkueen, Akaa Futsalin seurajohtaja Tero Kivistö kommentoi.

Tmenov siirtyy Akaaseen intoa puhkuen.

- Olen jutellut paljon seuran johdon ja valmennuksen kanssa, ja olen vaikuttunut siitä kulttuurista, joka seurassa on. Kaikki haluavat kehittyä ja mennä eteenpäin. Suomi on minulle uusi maa ja ihmiset ovat uusia, mutta uskon että sopeudun nopeasti ja teen kaikkeni, jotta pystyn omalta osaltani auttamaan joukkuetta voittamaan pelejä.

Vaikkei Suomi maana ole Tmenoville tuttu, maajoukkue on.

- Maasta en paljon muuta tiedä kuin että joulupukki tulee täältä, hanavesi on puhdasta ja jääkiekko on täällä suosittua. Futsalia seuraavana olen tietysti pannut merkille maajoukkueenne hyvän menestyksen. On itsellenikin erittäin mielenkiintoista päästä tutustumaan Futsal-Liigaan tämän takia. Odotan innolla ensimmäisiä pelejä joukkueen kanssa!

Akaa Futsalin seuraava kotiottelu pelataan lauantaina 14.03., jolloin Monarille saapuu vastustajaksi SoVo Somerolta. Sitä ennen joukkue pelaa lauantaina ja sunnuntaina pohjoisessa - ensin Torniota, sitten Kemiä vastaan.


Tmenov pukeutui leijonapaitaan maanantaina