Leijona Futsalin harjoituspelit käyntiin

Futsal-Liigassa hopeaa viime kauden päätteeksi napannut Leijona Futsal valmistautuu parhaillaan uuteen kauteen. Liiga käynnistyy TV-ottelulla syyskuun 30. päivä, kun joukkue matkustaa kohtaamaan kevään finaalivastustajansa KaDyn Jyväskylässä. Treenipelit puolestaan tulevan viikon lauantaina.

Futsal-Liigassa hopeaa viime kauden päätteeksi napannut Leijona Futsal valmistautuu parhaillaan uuteen kauteen. Liiga käynnistyy TV-ottelulla syyskuun 30. päivä, kun joukkue matkustaa kohtaamaan kevään finaalivastustajansa KaDyn Jyväskylässä.

Hyvin sujuneen harjoituskesän myötä joukkue valmistautuu sarja-avaukseen hyvillä mielin. Hiki on virrannut Monitoimihallilla, kuntosalilla ja urheilukentällä jo kesäkuusta lähtien. Leijona Futsalin pelaaja sekä seuran toiminnanjohtaja Jussi Nyström odottaa innolla pelikauden alkua.

- Joukkue on taas todella motivoitunut ja kunnianhimoinen. Töitä on tehty koko kesä, ja tahti sen kuin kiihtyy kun syksy on käsillä. On hienoa päästä taas pelikentillä katsomaan, missä mennään suhteessa muihin.

Harjoituspelit käynnistyvät tulevana lauantaina, kun espoolainen GFT saapuu vieraaksi. Silloin kentällä on mahdollista nähdä myös uusia Leijona-kasvoja.

Joukkue sai tulevaksi kaudeksi vahvistukseksi maajoukkuepelaajia. Kokenut Juhana Jyrkiäinen siirtyi Ilveksestä ja nuori maalivahtilupaus Kasper Kangas puolestaan Pirkkalasta. PJK:n miehiä oli myös vasta 17-vuotias niinikään Pirkkalasta siirtynyt Timi Litmanen, joka on puolestaan nuorisomaajoukkueiden vakiokasvoja. Nyström uskoo, että uudet pelimiehet tekevät joukkueesta entistä vahvemman.

- Meillä on sopiva sekoitus vanhaa runkoa ja uutta nuorta voimaa. Uskon, että olemme tälläkin kaudella mitalitaistossa mukana, mutta kovaa työtä se taas vaatii. Liigan taso nousee vuosi vuodelta eikä siihen vastaaminen ole helppoa, Nyström tietää.

Leijona Futsalin ensimmäinen harjoituspeli GFT:tä vastaan pelataan tulevana lauantaina 1.9. Monitoimihallilla alkaen klo 16.