Mestari-Sievi vierailee Akaassa lauantaina

Futsal-Liiga jatkuu todellisella herkkupalalla, kun Suomifutsalin valtias Sievi matkustaa lauantaina Monarille. Kiihkeä kärkiottelu starttaa tuttuun tyyliin klo 14. Nappasimme haastatteluun GFT-pelissä komean maalin iskeneen Tatu Ahosen.

Sievin valta-asema Suomessa on kiistaton. Se on voittanut jo kolme mestaruutta putkeen. Tämänkin kauden joukkue on aloittanut hienosti - neljästä pelistä kasassa on kolme voittoa, ja yksi tappio.

Leijona Futsal lähtee peliin haastajana, mutta hyvistä ennakkoasetelmista. Joukkue on parantanut peli peliltä, ja viimeiset neljä peliä on päättynyt voittoisasti. Voittoputkea olisi makoisa jatkaa Sieviä vastaan!


Miten alkukausi on henkilökohtaisesti ja joukkueena mielestäsi sujunut?
- Ihan hyvin on lähtenyt pelit rullaamaan ja alkukauden pienen loukkaantumisen jälkeen on saanut hyvin vastuuta. Joukkueen kausi alun takertelun jälkeen on lähtenyt ihan hyvin kulkemaan. Pikkuhiljaa alkaa harjoituksissa käydyt asiat menemään joukkueelle perille peleihin, joten voi katsoa hyvillä mielin eteenpäin. 

Minkälaista peliä odotat tulevalta lauantailta?
- Ihan varmasti on tulossa todella viihdyttävä ja nopeatempoinen peli, jossa nähdään paljon kovia kaksinkamppailutilanteita. Jos haluamme kolme pinnaa ottaa kotia niin meidän täytyy pelata ehjä 40-minuuttinen ja pystyä vastaamaan Sievi Futsalin fyysisyyteen. Sievillä on tuoretta kokemusta kovista kansainvälisistä peleistä, joten heillä on valmistautuminen ainakin kunnossa.