Leijona Futsaliin brasilialaisväriä

Viimeiset kolme vuotta Ilveksessä pelannut ja Suomeen vahvasti kotiutunut brasilialais-italialainen Rafael "Rafa" Giorgio pukeutuu seuraavat kaksi kautta Leijona Futsalin paitaan.

Leijona Futsalin nokkamies Tero Kivistö ehti kommentoimaan maaliahneen brasilialaisen siirtoa.

- Rafa on mielenkiintoinen pelaaja, joka pääsee nyt aidosti näyttämään kykynsä hyvässä joukkueessa. Joukkuetaktiset asiat vievät varmasti aikansa opetella, mutta hän pystyy pelaamaan eri paikkoja korkealla tasolla ja tuo merkittävän positiivisen kilpailuasetelman oikeaan laitaan ja pivot-pelaamiseen kokoonpanossamme, Kivistö pohdiskeli.

Rafa ehti iskeä Ilveksessä kolmen kauden aikana 40 runkosarjamaalia. Sitä ennen tilillä on useita vuosia Italiassa futsalammattilaisena, ja näiden vuosien myötä taskuun on tarttunut myös Italian passi. Suomeen vahvasti kotiutunut Rafa puhkuu näyttämisen halua tulevaa kautta silmällä pitäen.

Tervetuloa Leijona Futsaliin, Rafa! Minkälaisia ajatuksia seura herättää?
- Kiitos! En tunne Leijona Futsalia kovin tarkasti, mutta tietysti olen kuullut paljon hyvää vanhoilta joukkuekavereiltani. Tiedän, että seurassa tehdään paljon töitä myös kentän ulkopuolella toiminnan kehittämiseksi ja ammattimaisuuden lisäämiseksi. Viime vuosien mitalisijat ovat myös merkki siitä, että joukkue on laadukas ja pelaajat ovat kehittyneet yksilöinä sekä joukkueena koko ajan.