Yhteistyössä:


Pistejahti jatkuu tuplaviikonloppuna

Huiliviikonlopun jälkeen mennään taas ja lujaa. Lauantaina Leijona Futsal matkustaa Turkuun kohtaamaan TPK:n, ja sunnuntaina Monarille saapuu vastustajaksi Liikunnan Riemu Jyväskylästä. Nappasimme haastatteluun Leijona-valmentaja Jari "Himppa" Hakalan.

Entäpä sunnuntain kotipelistä?
- Riemun joukkue on viime vuodesta jonkin verran uusiutunut, mutta pelityyli on edelleen hyvin vauhdikas ja viihdyttävä. Molemmat joukkueet pelaavat viikonlopun toisen ottelunsa ja pelaajaringin laajuus tulee oleman ratkaisevassa osassa tässä pelissä. Uskon joukkueemme hallitsevan peliä ja luovan riittävästi laadukkaita paikkoja pelin ratkaisemiseksi. Peli tulee olemaan vauhdikasta pallon liikuttamista ja nopeita vastaiskuja. Laajemman materiaalin ja henkilökohtaisen taidon omaava Leif tulee kuittaamaan täyden potin viikonlopun peleistä.

Miten omalta osaltasi yhteistyö päävalmentaja Veljkovicin kanssa on sujunut?
- On ollut hienoa työskennellä valmentajan kanssa, joka tekee asiat ammattimaisesti, sitoutuu tehtäväänsä ja tietää lajista paljon. Omanlaisen pelifilosofian tuominen joukkueeseen oli aluksi haastavaa, mutta päivä päivältä pelityyli ja harjoitusmetodit tulevat tutummiksi ja tuloksia alkaa näkyä. Veljkovicin kanssa yhteistyö sujuu hyvin, sillä asioista keskustella avoimesti, luottamus on molemminpuolinen ja roolit ovat selvät.