Etelä-Pirkamaan derby edessä perjantaina - haastattelussa Petri Grönholm

Leijona Futsalin runkosarjaa on jäljellä enää kaksi ottelua. Niistä ensimmäinen pelataan tulevana perjantaina. Kyseessä on kauden toinen Etelä-Pirkanmaan paikallispeli, kun Mad Max vierailee naapurikaupunki Valkeakoskelta. Nappasimme pikahaastatteluun kevääksi paluun Leijona-paitaan tehneen Petri Grönholmin.

Kotijoukkueella on perjantai-iltana revanssin paikka. Mad Max oli nimittäin parempi maalein 3-2, kun joukkueet kohtasivat viimeksi liigaottelussa Valkeakoskella joulukuussa. Sen jälkeen toki Final Fourissa Maxit kaatuivat selvin lukemin, mutta liigapeli on liigapeli. Leijona Futsal haluaa varmasti saada hyvän päätöksen runkosarjalle, jossa sen sijoitus tulee olemaan joku akselilta 2-4.

Vierasjoukkue Mad Max lähtee paikallispeliin sijalta kahdeksan. Se on vielä toistaiseksi tukevasti neljän pisteen erolla menossa pudotuspeleihin. Voitolla tuo paikka varmistuisi jo tässä vaiheessa. Pisteet kelpaisivat siis taatusti jälleen molemmille joukkueille, ja onhan pelissä myös Etelä-Pirkanmaan herruus tämän kauden osalta! Vielä on myös mahdollista, että joukkueet jopa kohtaisivat pudotuspeleissä.

Nappasimme haastatteluun LeiF-peluri Petri Grönholmin, joka on palannut syksyn vaihto-opiskelureissultaan tehokkaasti. Kasassa on nyt liigassa yhdeksässä ottelussa tehot 8+8=16.

Miltä paluu on tuntunut syyskauden poissaolon jälkeen?
- Mukava on ollut palata taas Leijonapaitaan ja päästä pelaamaan liiga-otteluita. Kansainvälistä siirtoa ei ollut järkeä tehdä lyhyeksi aikaa, joten Portugalissa pelit, joita pääsin pelaamaan olivat harjoitusotteluita tai korkeakoulusarjaa. Harjoittelu oli Portugalissa kuitenkin korkealla tasolla ja sieltä kertyikin matkaan mukaan paljon uusia harjoitteita. Kiva on ollut siis päästä takaisin tositoimiin pelienkin osalta.