Tomi Lahtinen vahvistamaan Leijonaa

Pelaajaliikenne Pirkanmaan seurojen välillä jatkuu. Tomi Lahtinen siirtyy Ilveksestä tulevaksi kaudeksi Akaaseen ja Leijona Futsaliin. Sopimus on yksivuotinen.

Sääksjärven Loiskeen, KaDyn ja Ilveksen kautta Leijona Futsalin siirtyneen Lahtisen palkintokaappi on komeaa katseltavaa. Ilveksessä voitetun kullan lisäksi "Loiskeelta" löytyy kasa Ilveksen ja KaDyn aikaisia muita mitaleita, sekä Cupin ja Super Cupin voittoja. Maajoukkuekokemusta on 15 ottelun ja kolmen maalin verran.

Leijona Futsalin johtaja Tero Kivistö on tyytyväinen kokeneen ja Ilveksessä kapteeninnauhaakin kantaneen Lahtisen siirtoon.

- Olen erittäin iloinen, että saatiin mies kiinnitettyä ensi vuoden joukkueeseen. Loiske tuo meille vankkaa voittamisen kulttuuria, ja myös lisää taktisia mahdollisuuksia valmennukselle. Odotan hänen pääsevän fiksuna pelaajana nopeasti joukkueeseen sisään, ja ottavan isoa roolia kauden mittaan , Kivistö ennakoi.

Nappasimme myös Lahtisen itsensä lyhyeen haastatteluun.

Minkälainen kuva sinulla on Leijona Futsalista ja millä mielin liityt Leijona-perheeseen?
- Leijona Futsal on mennyt viimeiset vuodet kovaa eteenpäin ja tällä hetkellä seura on aivan Suomen parhaiden joukossa. Lisäksi olen kokenut fanit loistaviksi, jopa Suomen äänekkäimmiksi. Olen innostuneen odottavalla mielellä.