Edessä Etelä-Pirkanmaan hegemoniakamppailut

Joulukuu tuo mukanaan vielä kaksi liigapeliä. Molemmissa pelataan Etelä-Pirkanmaan herruudesta, kun Leijona Futsal kohtaa kahdesti Mad Maxin. Paikallispelit aloitetaan lauantaina Valkeakoskelta. Haastattelimme tuttuun tapaan valmentaja Jovan Stankovicia.

Leijona Futsal lähtee paikallispeleihin hyvistä asetelmista. Takana on kolme voittoa, ja sijoitus sarjataulukossa viides. Joukkue on siis sopivasti iskuetäisyydellä kärkijoukkueisiin nähden, ja se lähtee varmasti vain kolme pistettä mielessään lauantaina Valkeakoskelle.

Kotijoukkue Mad Max nousi täksi kaudeksi takaisin liigaan, mutta se ei ole suostunut vain katselemaan liigan menoa. Joukkue on puolivälin krouvissa sarjassa mukavasti kahdeksantena. Kauden kymmenestä pelistä se on hävinnyt varsinaisella puoliajalla vain neljä. Maxit ovat osoittaneet espanjalaisen pelaajavalmentaja Alexin johdolla, että hyvänä päivänä koiralauma pystyy horjuttamaan sarjan kärkijoukkueitakin.

Kyselimme Leijona Futsalin tuoreet kuulumiset Jovan Stankovicilta, joka on pitkän loukkaantumisensa jälkeen ollut nyt pelaavassa kokoonpanossa jo usean pelin. Tehotilasto tälle kaudelle on vielä avaamatta, mutta jos otteet paranevat nähtyä tahtia, on sekin vain ajan kysymys. Lauantain pelin jälkeen Stankovic matkaa Bulgarian maajoukkueen mukaan ensi viikoksi.