Liiga käyntiin myös Leijona Futsalin osalta

Futsal-Liiga käynnistyi viime viikonloppuna, mutta vain osalla joukkuesta. LeiF matkustaa viikonloppuna pohjoisen reissulle, kun edessä ovat vierailut Kemiin lauantaina ja Ouluun sunnuntaina.

Lauantaina bussi kurvaa siis vielä Ouluakin korkeammalle Kemiin. Klo 17 starttaavassa ottelussa vastaan asettuu paikallinen futsalylpeys FC Kemi, joka lähtee toiseen liigakauteensa hyvin valmistautuneena. Se putosi viime kaudella pudotuspeleistä mahdollisimman niukalla marginaalilla maalieron, tai itse asiassa vain tehtyjen maalien, turvin. Toista kautta joukkue tuskin suostuu kevään isoja pelejä katsomaan sivusta. Viime kaudella LeiF oli niukasti parempi keskinäisissä otteluissa, mutta nyt lähdetään taas nollista ja sen tietää myös Leijona-koutsi Matti Anttonen.

- "Hieno juttu, että saadaan vihdoin lauantaina sarja käyntiin osaltamme. Pre-season on sujunut meiltä hyvin ja olemme parantaneet otteitamme peli peliltä. Odotan lauantailta hyvää ja kypsää peliä joukkueeltamme. FC Kemin nuoret pelaajat ovat taas vuoden kokeneempia ja tarjoavat varmasti vauhdikkaan vastuksen kotisalissaan. Meidän täytyy olla valmiina vastaamaan tähän".

Sunnuntaina matka jatkuu Ouluun. Vastassa on viime vuosilta jo tutuksi tullut Tervarit. Isäntäjoukkueen valmennus meni täksi kaudeksi uusiksi, kun elävä legenda Adrian Rizvani otti joukkueensa reppuselkään ei ainoastaan kentällä, vaan myös valmennuksen osalta. Anttonen odottaa Tervareiden kohtaamista innolla.

- "Sunnuntaina vastus on rutkasti kokeneempi. Tervarit on profiloitunut hyökkäysvoittoiseksi joukkueeksi, joten heitä vastaan suunnanmuutospelaamisen täytyy olla tikissä. On mielenkiintoista nähdä miten tuore päävalmentaja Rizvani on Tervareiden pelin organisoinut."

Leijona Futsalin pre-season on sujunut hyvin. Viidestä harjoituspelistä neljä päättyi voittoon, ja yksi tasapeliin. Näistä peleistä ei kuitenkaan saa pistettäkään mukaan Futsal-Liigaan, joissa otteluiden taso tulee olemaan aivan eri luokkaa. Pienistä loukkaantumisista kärsineellä joukkueella riittää vieläkin väkeä sairastuvalla, mutta terveystilanne on mennyt koko ajan parempaan suuntaan, ja pohjoisen reissulle lähtee iskukykyinen Leijona-lauma. LeiF on valmis kauden alkuun!