Yhteistyössä:


Sarja jatkuu sunnuntaina - huomaa muuttunut pelipaikka!

Vapaan viikonlopun ja pitkän odottelun jälkeen futsal-liiga jatkuu vihdoin sunnuntaina. Leijona Futsal matkustaa silloin Tampereelle sarjanousija PP-70:n vieraaksi. Ottelu pelataan Vuoreksen koulukeskuksella.

Normaalisti PP pelaa kotipelinsä Pirkkahallissa, mutta tällä kertaa se on evakossa Vuoreksen uudessa koulukeskuksessa. Vieraakseen pirteästi kauden aloittanut isäntäjoukkue saa Leijona Futsalin.

Sarjataulukossa joukkueet ovat sopivasti peräkkäisillä sijoilla seitsemäntenä ja kahdeksantena. Leijonien pistesaldo näyttää toistaiseksi neljää, kun viimeksi Sievin reissulta raavittiin mukaan tasapelipiste. PP-70 on aloittanut kautensa pirteästi ja nappasi jo avausvoitonkin Hyvinkäällä PS Villan vieraana. Tappiot joukkue on kärsinyt Ilvekselle ja tasaisessa väännössä vieraspelissä Mad Maxille.

Leijonien kokoonpanosta sunnuntaina puuttuu varmuudella ainakin pelikiellossa oleva Stefan Krstic sekä sairastuvan puolella vielä pitkään oleva Henri Ojala. Leijonien kauden kolmas Pirkanmaan paikallispeli vihelletään käyntiin Vuoreksessa sunnuntaina klo 17:00.