Runkosarja puolessavälissä, haastattelussa Petri Grönholm

Viime sunnuntain KaDy-ottelu päätti syyskierroksen Leijona Futsalin osalta. 11 ensimmäistä ottelua toi 26 pistettä, ja sarjan kakkospaikan. Nappasimme tiistain treenien jälkeen haastatteluun viime aikoina tehokkaana esiintyneen Petri Grönholmin.


Mad Maxista täksi kaudeksi Akaaseen siirtynyt Grönholm on paukuttanut syksyn aikana tehopisteet 3+7. Näistä valtaosa on syntynyt viimeisimmissä peleissä, ja esimerkiksi Jyväskylässä pistesaldo karttui maalin ja kahden syötön veroisesti.

Pete, mitä jäi kolmen pisteen lisäksi mieleen viikonlopun Ilves- ja KaDy -peleistä?
- Oli hyvä päästä pelaamaan pari kovaa matsia peräkkäin valmistautuen jo kevään tiuhempaan ottelutahtiin. Meidän täytyy puolustaa entistä paremmin, mutta samalla näytettiin, että osataan olla vaarallisia hyökkäyssuuntaan sarjan kärkijoukkueitakin vastaan. Lisämotivaatiota itselleni peleihin toi vanhojen pelikavereiden kohtaaminen, mikä on aina mukavaa. Keväällä täytyy sitten ottaa revanssi Ilveksestä!

Miltä Leijona Futsalin organisaatio ja joukkue on uuden pelaajan silmin vaikuttanut?
- Sitoutunut leijonalauma on kyseessä. Niin pelaajat kuin taustatkin tekevät kovasti hommia yhteisen menestyksen eteen. Täytyy nostaa esiin varsinkin huoltaja Mikko ”Nipa” Nieminen, joka hoitaa oman ruutunsa esimerkillisesti. Pelikamat on valmiina pestynä, pullot on pyytämättäkin täytettynä… palvelu siis pelaa!

Miten kausi on henkilökohtaisesti ja joukkueelta sujunut tähän mennessä?
- Joukkueena täytyy jatkaa pisteiden saalistamista samaan tapaan, tuloksellisesti on hyvin mennyt. Tässä kun opitaan tuntemaan toisiamme koko ajan paremmin, niin eiköhän peliäkin saada kehitettyä vieläkin korkeammalle tasolle. Henkilökohtaisesti on varaa parantaa olemalla muun muassa tehokkaampi, vaikka pikku hiljaa se omakin peli on mennyt kauden mittaan eteenpäin.

Kevätkausi alkaa Kemin ja Tervareitten kohtaamisella - minkälaisia pelejä odotat?
- Kemi on vauhdikas joukkue ja Tervarit on aina arvaamaton vastus. Varmasti viihdyttäviä matseja jälleen Monarilla luvassa!