Akaan Futispuulaaki 2020 pelataan lauantaina 5.9. - varaa paikkasi!

Akaa Futsal järjestää jo legendaarisen maineen saavuttaneen Akaan jalkapallopuulaakin lauantaina 05.09. Akaan Toijalassa Lastumäen tekonurmikentällä. Puulaaki on tarkoitettu kaveri-, harraste- ja työpaikkaporukoille. Joukkueessa saa olla maksimissaan 1 pelaaja, joka pelaa 2.divisioonassa tai ylemmässä sarjassa.

Puulaakissa on mukana jälleen 16 ensimmäiseksi ilmoittautunutta joukkuetta. Huomaathan, että joukkuemäärä on tullut täyteen jokaisena vuonna, joten kannattaa ilmouttautua ajoissa! Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen info@akaafutsal.fi. Turnausmaksu on 100€ ja joukkueiden yhteyshenkilöitä infotaan tarkemmin maksutiedoista.

Otteluohjelma julkaistaan hiukan lähempänä puulaakipäivää. Ensimmäinen ottelu alkaa joka tapauksessa todennäköisesti klo 9 ja viimeinenkin peli saadaan pelattua klo 17 mennessä.

Puulaakin säännöt:
-Peliaika 1x20min. Kenttäpuolet teikataan ottelun alussa, siten että teikkauksen voittanut valitsee puolen ja hävinnyt aloittaa pelin.
- Playoff-ottelun ollessa tasan ratkaistaan paremmuus 3 vs 3 rp- kilpailulla. Jos edelleen tasan jatketaan 1 vs 1 kilpailulla.
- Puulaakissa pelataan fair play peliä.
- Turnauksessa pelaavien pelaajien alaikäraja on 15 vuotta.
- Alkulohkon jälkeen tasapisteissä olevien joukkueiden paremmuus ratkaistaan - maaliero
- tehdyt maalit
- päästetyt maalit
- keskinäinen ottelu
- arpa
- Ottelutulokset on lopullisia päätös vihellyksen tultua. Otteluista ei voi tehdä protestia. Tuomari ei anna ottelussa lisäaikaa, mutta välittömät maalitekotilanteet seurataan loppuun ennen päätösvihellyksen suorittamista.
- Ottelut pelataan 7 vs 7 pelaaja määrällä. Vaihtopelaajia max 7 kpl. Joukkueessa saa olla vain 1 pelaaja joka pelaa 2.divisioonassa tai ylemmällä sarjatasolla.
- Ottelut pelataan pienellä kentällä.
- Ei paitsioita, muuten käytetään jalkapallon sääntöjä soveltaen pikku kentän peliin
- Tuomarina otteluissa toimii ennalta määrätyn joukkueen henkilö.
Tuomarointi tehtävän laiminlyömisestä seuraa puulaakista sulkeminen.
- Varoitukset ja kentältä poistot käytössä, mutta harkitusti käytettävä. Kahdesta keltaisesta pelaajalle seuraa yhden ottelun pelikielto. Suorasta punaisesta seuraa vähintään 2 ottelun pelikielto. Mikäli punainen kortti on tullut väkivaltaisen pelin seurauksena johtaa kortti pelaajan sulkemiseen puulaakista.
- Tuomari pitää kirjaa ottelun tuloksesta ja lisää sen ottelun jälkeen taulukkoon