Info

Kaudelle 2019-2020 joukkueen nimi koki muutoksen, kun seura vahvisti merkittävästi yhteistyötään kaupungin kanssa. Uudeksi nimeksi valittiin Akaa Futsal, joka pelaa nyt siis yhteensä jo kahdeksannen futsal-liigakautensa. Kaksi ensimmäistä päättyi seitsemänteen sijaan, kolmannella kaudella ylleettiin viidenneksi. Neljäs kausi päättyi kuudenteen sijaan ja sen jälkeen kasassa on kolme mitaleihin päättynyttä kautta. Ensin saavutettiin pronssia, ja kaksi viime kevättä ovat päättyneet hopeisiin tunnelmiin.

Seura tekee vahvaa yhteistyötä ToiP-49:n juniorijaoston kanssa. Lisäksi Toijalan Pallon alaisuuteen siirtyi esimerkiksi Akaa Futsalin kakkosjoukkue, joka pelasi vuosia pelannut Tampereen piirin II-divisioonassa. Akaa Futsalin omaan seuraan kuuluu tällä hetkellä liigajoukkueen lisäksi ikämiesjoukkue, joka pelaa myös Tampereen piirinsarjaa.

Akaa Futsalin tavoitteena on paitsi edustusjoukkueen menestyminen, ennen kaikkea kehittää futsalin lajikulttuuria ja tarjota niin nuorille kuin aikuisillekin liikunnallinen harrastus sekä upeita elämyksiä hienon lajin parissa Etelä-Pirkanmaalla.

Ota rohkeasti yhteyttä seuran avainhenkilöihin mikäli et löydä muilta sivuilta sopivaa kontaktia!

Hallituksen puheenjohtaja:
Tero Kivistö (tero.kivisto(at)akaafutsal.fi, 050-4867783)

Toiminnanjohtaja:
Jussi Nyström (jussi.nystrom(at)akaafutsal.fi, 040-9639390)

Media, viestintä, yhteistyösopimukset:
Juha Vedenpää (juha.vedenpaa(at)akaafutsal.fi, 050-4872408)

Joukkueenjohto:
Pyry Hänninen (pyry.hanninen(at)akaafutsal.fi, 050-9116654)

Leijona Futsal M35 -ikämiesjoukkue
Veli-Matti Korhonen (veli-matti.korhonen(a)pp1.inet.fi, 0400-849519)

Yleiset asiat:
info@akaafutsal.fi