Mad Max vierailee Monarilla perjantaina

Akaa Futsalin toisessa harjoitusottelussa vastaan asettuu paikallisvastus Mad Max. Peli käynnistyy Monarilla perjantai-iltana klo 18:30.

Joukkueet ovat vuosien varrelta tuttuja toisilleen. Viime kaudella liigassa voitot tasattiin 1-1, ja tasaista peliä odotetaan nytkin. Valkeakoskella on tehty jo useita vuosia hyvää, nousujohteista työtä, ja se alkaa näkyä myös kentän puolella.

- Varmasti taas kova peli tulossa. Mutta se palvelee molempia joukkueita tässä kohtaa kautta hyvin. Me pääsimme ehkä hiukan helpolla viime viikon pelissä, mutta nyt voittoon asti vaaditaan jo kovaa onnistumista, Akaa Futsalin päävalmentaja Jovan Stankovic aprikoi.

Oman mausteensa peliin tuovat pelaajat, jotka ovat tuttuja myös naapurin paidasta. Mad Maxissa pelaa monivuotiset Akaa Futsalin runkomiehet Mika Jussila ja Yasar Elbeller. Kotijoukkueella puolestaan Kim Lingman sekä Jukka Saari siirtyivät täksi kaudeksi Valkeakoskelta takaisin Akaaseen.

Molemmilla joukkueilla on takanaan voitto kauden ensimmäisestä harjoitusottelusta. Mad Max haki voiton vieraskentältä, kun se kaatoi PJK:n lukemin 2-3. Akaa puolestaan musersi HIFK:n kotihallissaan viime perjantaina lukemin 8-2.

- Tässä kohtaa kautta ei kannata mennä liikaa tuloksien kautta. Pääasia, että kentällä alkaa vähitellen näkymään niitä asioita, mitä treeneissä käydään läpi. Meillä on useita uusia pelaajia, ja varmasti ottaa aikansa ennen kuin kuviot ovat tutut muiden kanssa. Hiukan olemme myös säätäneet pelikirjaamme taas viime vuodesta muutenkin, joten paljon riittää opiskeltavaa syksyn aikana, Stankovic muistuttaa.

Katsojan ABC Akaa Futsalin kotipeleissä:

- Mikäli olet kipeä, tunnet itsesi kipeäksi tai lähipiirissäsi on jollakin flunssan oireita, älä tule hallille
- Mikäli kuulut riskiryhmään, pyydämme sinua noudattamaan valtioneuvoston toimintaohjeita
- Pidä sama katsomopaikka koko pelin ajan
- Huolehdi turvaväleistä niin kioskin jonossa kuin katsomossakin
- Vältä käteisen rahan käyttöä
- Pelissä on tarjolla kertakäyttömaskeja sekä käsidesiä - käytä niitä!
- Koronavilkku-sovelluksen käyttöönottoa suositellaan mahdollisten tartuntatapausten jäljittämisen helpottamiseksi