Eurounelma elää - arvontapäivä nyt 27.10.

Akaa Futsalin tie futsalin Euroopan kentille on koronapilvien varjostama. UEFA tekee kaikkensa, jotta Mestarien Liiga päästään kuitenkin pelaamaan. Arvonta on nyt siirretty lokakuun 27. päivälle.

Mestarien Liigaan tälle kaudelle selvinnyt Akaa Futsal on joutunut elämään kesän ja syksyn epätietoisuudessa europelien suhteen. Koko kilpailun formaattikin on jo muuttunut - normaalien neljän joukkueen turnausten sijaan pelataan yksittäisiä pelejä.

UEFA tiedotti seuroja eilen uudesta aikataulusta. Sen mukaan arvonnat järjestetään lokakuun 27. päivä. Ensimmäinen kierros on tarkoitus pelata 24.-29.11. marraskuuta välisenä aikana. Mikäli tämä aikataulu toteutuu, se tietää myös ottelusiirtoja Akaa Futsalin liigapeleihin.

- Katsotaan nyt ihan rauhassa, saadaanko tämä aikataulu pidettyä. Tilanne pandemian suhteen taitaa olla taas menemässä huonompaan suuntaan. Meillä on kuitenkin täysi valmius pelata pelejä sekä organisaation että joukkueen puolesta, joten mennään päivä kerrallaan ja toivotaan parasta, kertoo Akaa Futsalin puheenjohtaja Tero Kivistö.

Akaa Futsalin seuraava liigapeli pelataan vasta 25.10., koska lokakuussa piti alunperin pelata juuri Mestarien Liigan preliminary-kierroksen turnaus.