KaDy mittaa huomenna Akaa Futsalin vireen

Monarilla nähdään torstaina huippuottelu, kun pikavauhtia järjestetty harjoitusottelu Akaa Futsal-KaDy pyörähtää käyntiin klo 19:30.

Vastaan asettuu siis viime vuosilta hyvinkin tuttu vastustaja, kun Kampuksen Dynamo matkustaa Jyväskylästä Pirkanmaalle. Koronapandemiaan päättynyt viime kausi oli jyväskyläläisille pettymys. Se sijoittui yllättäen vasta viidenneksi, ja joukkue jäi rannalle myös helmikuun Final Four -turnauksesta. Sitä edellisellä kahdella kaudella kultaa juhlinut seura ei jäänyt kuitenkaan tuleen makaamaan, vaan panosti jälleen entistäkin enemmän alkavaan kauteen.

Joukkue sai täksi kaudeksi kaksi äärimmäisen kovaa vahvistusta, kun Italiasta palannut Jukka Kytölä sekä Akaasta hankittu Tero Intala palasivat Jyväskylään. Lisäksi KaDy uutisoi heinäkuussa hankkineensa Tornion viime kauden maalitykin Italo Henrique “Bob” Macedo Basilion, mutta häntä joukkueen kokoonpanossa ei ole vielä nähty. ToPV on kertonut median välityksellä odottavansa Jyväskylän suunnalta vielä siirtokorvauksiakin, sillä pelaajalla oli sopimus pohjoiseen myös ensi kaudesta.

Oli niin tai näin, Vasko Vujovicin joukkue lähtee jälleen kerran liigakauteen yhtenä suurimmista mestarisuosikeista, ja joukkue tarjoaa Akaa Futsalille hyvän tason mittauksen tähän kohtaa syksyä.

- KaDy on fyysisesti kova, taktisesti valveutunut ja äärimmäisen kurinalainen joukkue. Eli toisin sanoen todella hankala vastustaja. Saamme tästä hyvän peilin siihen, mitä meidän täytyy vielä parantaa kautta kohti mennessä, Akaa Futsalin päävalmentaja Jovan Stankovic kertoo.

Molemmat joukkueet ovat voittaneet kauden aiemmat treenipelinsä. KaDy JoSePan ja Mad Maxin, Akaa taas HIFK:n ja Mad Maxin. Nyt edessä on jommallekummalle ensimmäinen tappio.

- Ei näitä tietysti vielä täysin tuloksen kautta pelata, mutta aina se luo pohjaa tulevalle, kun joukkue oppii löytämään uusia keinoja voittaa pelejä. Kokeilemme hiukan vielä erilaisia ketjukoostumuksia, vaikka tässä alkaakin olemaan jo aika hyvät hahmotelmat, minkälaisilla kombinaatioilla kauteen lähdetään. Hienoa päästä vielä kerran pelien muodossa kotihalliin ennen kauden alkua nyt kun maajoukkueleiri peruuntui ja lähes koko joukkue on käytettävissä, Stankovic päättää.

Katsojan ABC Akaa Futsalin kotipeleissä:

- Mikäli olet kipeä, tunnet itsesi kipeäksi tai lähipiirissäsi on jollakin flunssan oireita, älä tule hallille
- Mikäli kuulut riskiryhmään, pyydämme sinua noudattamaan valtioneuvoston toimintaohjeita
- Pidä sama katsomopaikka koko pelin ajan
- Huolehdi turvaväleistä niin kioskin jonossa kuin katsomossakin
- Vältä käteisen rahan käyttöä
- Pelissä on tarjolla kertakäyttömaskeja sekä käsidesiä - käytä niitä!
- Koronavilkku-sovelluksen käyttöönottoa suositellaan mahdollisten tartuntatapausten jäljittämisen helpottamiseksi