Akaa Futsal palaa maaottelutauolta

Kausi jatkuu keskiviikkona Tampereella, kun isäntäjoukkueena toimii PP-70. Viikon ohjelmassa on myös lauantain vieraspeli Somerolle, ennen ensi viikon Tsekin reissua.

PP-70:n joukkue käytännössä hajosi viime kauden jälkeen, kun mm. runkopelaajat Vili-Atte Mäkinen, Matias Hovi, Pyry Haanpää ja Pauli Pylvänäinen jättivät joukkueen. Kauden alku onkin ollut erittäin vaikea, sillä joukkue on ainoana ilman pisteitä tämän kauden Futsal-Liigassa. Länsi-Tamperelaiset ovat pelanneet seitsemän ottelua, joissa omiin on mennyt peräti 64 maalia. Vastaavasti joukkue on itse onnistunut maalinteossa vain kuudesti. Viimeksi PP hävisi Mad Maxille 14-4.

Akaa Futsalin alkukausi on ollut rikkonainen, leijonapaidat ovat pelanneet vasta viisi ottelua tällä kaudella. Kotona peli on kulkenut hienosti, kun järjestäen PJK, Mad Max ja Riemu ovat jääneet jalkoihin. Vieraissa on ollut hieman vaikeampaa, kun GFT sekä FC Kemi on ollut akaalaisia vahvempia. Näin ollen Tampereelta joukkue lähtee hakemaan kauden ensimmäistä vierasvoittoa.

- PP:llä on todella vaikea kauden aloitus alla. Uusiutunut joukkue hakee varmasti vielä heille sopivaa pelityyliä. Meillä taas edellisestä ottelusta pitkä tauko, joka tuo jälleen omat haasteensa. Olemme harjoitelleet hyvin ja PP:tä vastaan päästään toteuttamaan niitä asioita, mitä olemme käyneet läpi. Tesomalla nähdään varmasti nälkäinen leijonalauma ja napataan kauden ensimmäinen vierasvoitto, Pirttijoki kertoo ottelun alla.

Joukkueen lopullinen kokoonpano ratkeaa vasta viimeistelyharjoituksissa, tällä hetkellä ilmassa on kuitenkin myös positiivisia signaaleja ajatellen loukkaantuneiden tilanteita. Dusan Milojevic kärsii ottelussa pelikieltoa ja on varmuudella sivussa.