Viikon toinen ottelu odottaa lauantaina Somerolla

Akaa Futsal kohtaa lauantaina Someron Voiman, ennen ensi viikon Mestarien Liigan avauskierroksen ottelua Tsekissä.

Someron Voima eli SoVo on pelannut tällä kaudella seitsemän ottelua, josta se on kerännyt kymmenen pistettä. Joukkueen tahtipuikkoa on tutusti heiluttanut Arber Istrefi, joka johtaa koko sarjan pistepörssiä tehoilla 11+7=18. Viimeksi SoVo pelasi viikonloppuna Sievissä, josta se nappasi 4-7 -voiton. Somerolaisten iloksi viime vuosien maalitykki Gezim Voca palasi joukkueen kokoonpanoon ja pelasi kauden ensimmäisen ottelun.

Akaa Futsal nappasi keskiviikkona kauden ensimmäisen vierasvoiton, kun PP-70 kaatui vaikeuksien jälkeen maalein 2-3. Ottelu ei ollut missään nimessä parasta Akaa Futsalia, mutta kolme pistettä sarjataulukkoon merkkaa eniten tässä vaiheessa. Iloisin uutinen ottelusta oli Juhana Jyrkiäisen paluu pelikentälle avauskierroksen loukkaantumisen jälkeen. Pientä jobinpostia ottelusta puolestaan aiheutti Jovan Stankovicin punainen kortti kahden keltaisen jälkeen, joten Stankovicia ei nähdä SoVo-ottelussa.

- SoVo osaa olla varsinkin kotikentällä erittäin vaikea vastustaja, joten meidän täytyy olla alusta asti hereillä. Otetaan PP-ottelusta pienetkin hyvät asiat mukaan Somerolle ja lähdetään positiivisin mielin hakemaan pisteitä. On selvää että meidän täytyy parantaa, mutta mikä parasta me pystymme parantamaan rutkasti, Kim Lingman kommentoi torstain palauttavissa harjoituksissa.

Dusan Milojevic ja Petri Grönholm palannevat lauantaina kokoonpanoon, näin ollen pelikieltoa kärsivä Jovan Stankovic on toistaiseksi ainoa varma poissaolija SoVo-ottelussa.