Ensimmäinen kotipeli keskiviikkona

Futsal-Liigan tiivis alku jatkuu keskiviikkona Monarilla. Silloin Akaa Futsal ja PJK pelaavat jo kauden toisen pelinsä.

Sarjanousija PJK tulee peliin suurella itseluottamuksella. Se sai mahtavan alun kaudelleen sunnuntaina, kun joukkue haki täydet kolme pistettä Jyväskylästä Riemun vieraana. Voittolukemat olivat 2-3 (0-1). Joukkueen tehopelaajana kunnostautui tutusti Miikka Mörö, joka iski kaksi osumaa.

Akaa Futsalin kausi käynnistyi puolestaan tappiolla. Joukkue nousi parin maalin tappioasemasta tasoihin GFT:n vieraana, mutta espoolaiset olivat lopulta niukasti parempia jatkoajan jälkeen. Tappion myötä Monarin parketille astelee varmasti nälkäinen joukkue.

- Muutamia asioita kun parannetaan sunnuntaista, niin uskon, että olemme tosi vahvoja kotikentällä. PJK on hyvin liikkuva joukkue, joka kuitenkin aiheuttaa varmasti hankaluuksia keskiviikkona. Hyvällä suorittamisella pisteet ovat täysin otettavissa, Akaa Futsalin päävalmentaja Jovan Stankovic ennakoi.

Stankovic on itse sivussa keskiviikon pelistä pelikiellon vuoksi, kuten oli sunnuntainakin. Lisäksi Espoossa tärskyn saanut Juhana Jyrkiäinen on sivussa pelikentiltä jonkin aikaa. Muuten joukkue on valmis taistelemaan sarjapisteistä.

- Hyvä alkuviikon treenaus, ja keskittyminen hetkeen. Nautitaan matkasta, kuten tämän kauden teemamme kuuluu. Tässä eväät, joilla lähdemme hakemaan kauden avausvoittoa. Nyt ei tarvitse miettiä mitään muuta, kuin sitä, miten saamme taas keskiviikkona jätettyä kaikkemme yhdessä Monarin parketille, Stankovic päättää lähes runolliseen tyyliinsä.