Kausi jatkuu kolmen viikon pelitauon jälkeen

Akaa Futsalia odottaa sunnuntaina kova haaste, kun kovavireinen Liikunnan Riemu vierailee Monarilla.

Jyväskyläläinen Liikunnan Riemu on aloittanut kauden vahvasti - joukkue on kerännyt viidestä ensimmäisestä ottelusta kahdeksan pistettä. Viimeksi Riemun kovan vireen sai huomata GFT, kun loppulukemat olivat Espoossa vierasjoukkueen hyväksi 1-5.

Jyväskylästä ja KaDystä Akaa Futsaliin saapunut Markus Rautiainen tuntee ja tietää Riemun vaarallisuuden Jyväskylän derbyistä.

- Riemu tulee varmasti itseluottamusta uhkuen GFT-voiton jälkeen, eivät missään nimessä tule peruuttelemaan tai nöyristelemään.

Kotijoukkue Akaa Futsalin kausi on alkanut hieman kaksijakoisesti. Kotona peli on kulkenut mainiosti, mutta vieraissa on ollut vaikeampaa. Edellisessä kotiottelussa Mad Mäxiä vastaan Leijonapaidat olivat alusta asti raikkaalla jalalla liikenteessä ja nappasi ansaitusti voiton. Viimeksi joukkue oli kehissä kolme viikkoa sitten Kemissä, jolloin kotijoukkue oli tyly isäntä ja käänsi lopulta ottelun 4-2 voitoksi. Pohjoisen reissun toinen ottelu jäi pelaamatta varotoimenpiteen takia liittyen koronvirukseen. Kentällä nähdään sunnuntaina varmasti täynnä virtaa oleva akaalaismiehistö.

- Meidän puolelta melkein kolmen viikon pelitauko luo omat haasteensa, eikä olla oltu vielä parhaimmillaan etenkin puolustuspelaamisessa. Meidän täytyy kaivaa sama lataus kuin edellisessä MadMax-kotiottelussa ja hyödyntää omia vahvuuksia. Näin kun tehdään kolme pistettä jää Akaaseen, Rautiainen lisää.

Kotijoukkueen lopullinen kokoonpano ratkeaa vasta viikonlopun aikana. Varmuudella sivussa ovat ainakin runkopelaajat Juhana Jyrkiäinen ja Jovan Stankovic, jotka ovat sairastuvan puolella vielä useiden viikkojen ajan.

Katsojan ABC Akaa Futsalin kotipeleissä:

- Mikäli olet kipeä, tunnet itsesi kipeäksi tai lähipiirissäsi on jollakin flunssan oireita, älä tule hallille
- Mikäli kuulut riskiryhmään, pyydämme sinua noudattamaan valtioneuvoston toimintaohjeita
- Pidä sama katsomopaikka koko pelin ajan
- Huolehdi turvaväleistä niin kioskin jonossa kuin katsomossakin
- Vältä käteisen rahan käyttöä
- Pelissä on tarjolla kertakäyttömaskeja sekä käsidesiä - käytä niitä! HUOM! Maskin käyttö on sisäänpääsyn edellytys!
- Koronavilkku-sovelluksen käyttöönottoa suositellaan mahdollisten tartuntatapausten jäljittämisen helpottamiseksi