Futsal-derby pysäyttää lauantaina Etelä-Pirkanmaan

Tiivis pelitahti jatkuu. Akaa Futsal pelaa lauantaina jo kolmannen pelinsä viikon sisään, kun paikallisvastus Mad Max ajelee Valkeakoskelta Monitoimihallille.

Akaa Futsalin ja Mad Maxin kohtaamiset ovat perinteisesti värikkäitä, vauhdikkaita ja jännittäviä. Niin todennäköisesti nytkin. Kauden ainoassa pelissään JoSePan lukemin 5-2 voittaneet koskilaiset ovat tehneet hyvää työtä jo useamman vuoden, ja tällä kaudella tarkoitus on keräillä jo työn hedelmiä ihan eri tavalla kuin viime vuosina. Joukkue tavoittelee runkosarjassa paikkaa jopa neljän sakissa, ja vaikka kilpailu on kovaa, tavoite on realistinen.

Maxeista löytyy paljon yksilöosaamista esimerkiksi Jussilan veljesten, maajoukkuepelaaja Justus Kunnaksen sekä tietysti akaalaisille tutun Yasar Elbellerin muodossa. Kun nämä erityisosaajat pelaavat myös timanttista joukkuepeliä, on Akaalla iso vuori kiivettänä lauantaina.

- Joukkueet tuntevat toisensa hyvin, ja taktisella puolellakin on paljon samankaltaisuuksia. Nämä pelit voivat kääntyä ihan miten vain, kuten viime vuosina on nähty, Akaa Futsalin päävalmentaja Jovan Stankovic ennakoi.

Stankovic pääsee lauantaina itse pelaamaan kauden avauspelinsä, kun viime vuoden peruja ollut pelikielto on nyt kärsitty. Akaa Futsalista poissa on varmuudella ainakin Juhana Jyrkiäinen, muuten joukkueen tarkka pelikunto ratkeaa vasta pelipäivänä.

- Hiukan koittelee loukkaantumisetkin meitä nyt, mutta nautitaan nyt näistä peleistä niin kauan, kun niitä saadaan ainakin yleisön edessä pelata. Lauantaina on tulossa varmasti taas hieno peli, jonka käsikirjoitusta on mahdoton ennustaa. Se on kuitenkin varmaa, että voitontahtoa löytyy molemmista leireistä, joten varmasti tunnetta ja fyysisyyttä tulee myös näkymään kentällä, Stankovic aprikoi.